Творча майстерня «Прянівілль» отримала сертифікат HACCP

Творча майстерня «Прянівілль» отримала сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів HACCP на виробництво кондитерських пряників. Простою мовою: віднині фірмову продукцію – медові пряники – сертифіковано за міжнародними стандартами.

Згідно з чинними в Україні нормативними документами продукція відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2007 «Система управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».

Що HACCP гарантує клієнтам «Прянівілль»

HACCP – це система управління безпечністю харчових продуктів, яка забезпечує контроль на всіх етапах виробництва. Застосовується в усіх точках виробництва, зберігання та реалізації готової продукції, де можуть виникнути небезпечні ситуації. Докладніше про систему HACCP читайте тут.

HACCP

Як сертифікований виробник ми гарантуємо:

  • харчову безпеку фірмової продукції,
  • дотримання вимог щодо виробництва та зберігання,
  • постійний контроль за якістю складових і готових пряників.

Сертифікат видається на три роки. Водночас щороку групою аудиту проводиться технічний нагляд щодо дотримання вимог системи HACCP.

HA

Ми турбуємося про якість продукції та безпеку виробництва з першого замовлення пряників майже п’ять років тому. Пройшли шлях від маленької майстерні з однією професійною духовкою до виробника, який виконує корпоративні замовлення та надає можливість дистрибуції продукції кав’ярням і закладам HoReCa.

Особливо цінуємо довіру найвибагливіших шанувальників «Прянівілль» – дітей, чиї свята пряники роблять ще веселішими та яскравішими. Віднині батьки можуть бути впевненими в тому, що замовляють безпечний сертифікований продукт.

Для нашої команди ця подія – підйом на наступний щабель і новий рівень відповідальності перед замовниками. Далі буде – ми не спиняємося на досягнутому та невпинно рухаємося вперед.