Запитання та відповіді: від чого залежить термін виконання замовлення

В новому році відкриваємо рубрику в блозі «Прянівілль»: запитання та відповіді.

Під час спілкування з замовниками точаться дискусії щодо термінів виконання заявки на медові пряники та вартості продукції. Ми підготували матеріал про те, як десерти потрапляють на ваш стіл.

Пряник у деталях

З першого дня «Прянівілль» працює за принципом: якість понад усе. Ми інвестували багато часу в розробку рецепту: пряники в міру пікантні, смак підкреслює композиція зі спецій.

Інгредієнти купуємо у перевірених постачальників, суворо дотримуємось термінів придатності та умов зберігання. Для нас важливий кожний етап випічки рум’яного ароматного десерта.

  1. Тісто

Все починається з замішування тіста. «Денна порція» залежить від кількості замовлень. Наперед тісто не заготовляємо, але обов’язково даємо «відлежатись» у холодильнику щонайменше 6 годин, в ідеалі залишаємо на ніч.

Це додає до виконання замовлення день, проте в роботу йде витримане, однорідне тісто. Кожного ранку ми передчуваємо момент, коли візьмемо в руки важку пластичну масу та почнемо творити солодку казку.

Ми не допускаємо надлишків, цінуємо продукти, до виробництва яких доклалося багато людей. Тому спекти пару-трійку пряників «на вчора» не завжди можливо.

  1. Глазур

Замішування глазурі – кропіткий процес, на який потрібно декілька годин. Час приготування залежить від кількості кольорів та обсягу замовлення. Ми використовуємо якісні харчові барвники з невеликим терміном зберігання.

Підтримуємо повну палітру, але буває, що день-два чекаємо на отримання необхідних кольорів. У роботу йдуть інгредієнти тільки високої якості. Ми не економимо на складових.

У нашому холодильнику ви не знайдете місячний запас яєць, які придбали «за акцією». Для глазурі використовуємо свіжий білок. Він легко збивається в пишну масу та поєднується з іншими компонентами.

  1. Упаковка

Ми починали з упаковки пряників ручної роботи в харчову плівку та простенькі коробочки. Поступово сформували стандарт та закуповуємо пакувальний матеріал – коробки, стрічки, декоративний наповнювач. Кожний пряник запечатуємо в конвертик із наліпкою, на якій зазначаємо термін зберігання.

Якщо потрібні додаткові елементи оформлення, на отримання декору потрібно декілька днів. Термін залежить від постачальника та наявності аксесуарів. Тому ексклюзивні замовлення приймаємо тільки заздалегідь.

Замовити пряники терміново ви можете з наявного асортименту. Або якщо партія варта зусиль команди – наприклад, корпоративна заявка на пряники з логотипом.

  1. Економіка

Ми підібралися до найбільш цікавого: з чого складається вартість пряників ручної роботи? Тісто, глазур, упаковка – тут усе зрозуміло. Крім цього, є інші статті витрат – оренда приміщення, електроенергія, вода.

Ми не заробляємо всі гроші світу в одному прянику – бізнес ведемо чесно та прозоро. Згідно з законами економіки в собівартість продукту закладаємо постійні та перемінні витрати.

Вдумливий підхід до прийому та розподілу заявок зводить до мінімуму збитки. Ви не оплачуєте чиєсь «забуте» замовлення або мішок залежалої муки.

  1. Обсяг замовлення

Вище ми зазначили, що беремося за термінове корпоративне замовлення, але навряд приймемо заявку на штучний виріб. Якщо в наявності є тісто та глазур, спекти пару пряників легко. В іншому випадку доводиться зачекати. Нами керує раціональний підхід.

Чим більший обсяг замовлення, тим менші видатки. Нам не доводиться декілька разів задіяти обладнання, розігрівати духовку, готувати глазур. Нарешті, мити посуд.

Ми робимо серію пряників із нанесенням за єдиним шаблоном або методом фотодруку. На ексклюзивні штучні пряники потребується більше часу та сил. Замовляйте улюблені десерти заздалегідь – ми з задоволенням виконаємо вашу заявку.